Jarak 0,5mm 10pin 115mm dawane Kabel robot FFC Jumper datar fleksibel

Jarak 0,5mm 10pin 115mm dawane Kabel robot FFC Jumper datar fleksibel

Kita nyuplai 0,5mm pitch 10pin 115mm dawane Kabel robot FFC Jumper flat fleksibel berkualitas tinggi kanthi ROHS / ISO / UL 1 taun Garansi. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Detail Produk

Jarak 0,5mm 10pin 115mm dawane Kabel robot FFC Jumper datar fleksibel


1.Jarak 0,5mm 10pin 115mm dawane Kabel robot FFC Jumper datar fleksibel Parameter

Keterangan Bagian 0,5 * 10 * 22 * ​​B (4/4/6/6)
Jumlah konduktor 10
Pitch 0.5
Dawane total 22
Dawa insulasi 12
Dawane pita tape B1 / B2 6
Kandel terminal 0.3
Isolasi kandel 0.12
Kekandelan konduktor 0.05


2. Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL


3. Ngirim

 Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

 Liwat Udara utawa Laut kanggo barang-barang batch; Bandara sing nampa

 Pelanggan nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

 Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang batch.


4. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

 

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Konektor Baterai, Kabel Kawat Terminal, Kabel Data USB, Harness Kawat Otomotif lan Harness Kawat Energi Anyar.

 

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.

 

6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.

 

7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biayasaka barang.





Panas Tags: Jarak 0,5mm 10pin panjang 115mm Jinis kabel fleksibel FFC Jumper robot, China, Pemasok, Pabrik, Buatan China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk