JST XA seri 2.0mm sabuk kawat konektor

JST XA seri 2.0mm sabuk kawat konektor

Kita nyuplai JST XA seri 2.0mm Konektor Kawat kualitas tinggi kanthi ROHS / ISO / UL 1 taun Garansi. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Detail Produk

1.B10B-XASK-1 B11B-XASK-1 B12B-XASK-1 jst XA seri 2.0mm kabel konektor 2.0mm

Tegangan: 250V AC, DC
Dinilai saiki: 3A AC, DC
Resistensi kontak: 20MÎ © maks
Resistansi Isolasi: 1000MÎ © mnt
Tahan Tegangan: 1000V AC / menit
Suhu: -25â „ƒ ~ + 85â„ ƒ
Wafer: (Nylon) UL94-V0 (2)
Terminal: Perunggu Fosfor, Lapisan Timah
Wafer: (Nylon) UL94-V0 (2)

2. Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL



3. Ngirim

â– Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

â– Kanthi Udhara utawa Laut kanggo barang batch; Bandara sing nampa

â– Pelanggan nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

â– Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang angkatan.



4. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

 

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Konektor Baterai, Kabel Kawat Terminal, Kabel Data USB, Harness Kawat Otomotif lan Harness Kawat Energi Anyar.

 

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.

 

6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.

 

7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.



Panas Tags: JST XA seri 2.0mm

Kirim Enquiry

Related Produk