LP-16-C03PE-03-001 Kanggo GX16 3 Inti Aviation Plug Konektor Kabel Tahan Air Wire Harness

LP-16-C03PE-03-001 Kanggo GX16 3 Inti Aviation Plug Konektor Kabel Tahan Air Wire Harness

Kita nyedhiyakake LP-16-C03PE-03-001 Kabel Waterproof kualitas dhuwur kanthi Garansi ROHS / ISO / UL 1 taun. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk

LP-16-C03PE-03-001 Kanggo GX16 3 Inti Aviation Plug Kabel

Jeneng produk

LP-16-C03PE-03-001 Kanggo GX16 Aviation Plug Kabel

Layanan

OEM lan ODM

Merk

YDR

Wire Length

150 mm

Ukuran Wire

AWM 2464 18AWG 3 inti

Aplikasi

pit






Panas Tags: Kabel LP-16-C03PE-03-001

Kirim Enquiry

Related Produk