Kabel POE

Kabel POE

Kabel POE: Kita nyedhiyakake kabel jaringan RJ45 nggunakake kabel listrik # 26AWG utawa # 28AWG kanthi garansi ROHS / ISO / UL 1 taun. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing Cina. Kabel Jaringan LAN LAN CATRR4545, CAT6, utawa CAT7. Kabel Jaringan Plated RJ45 Emas Cepet lan stabil.

Detail Produk

Kabel POE


1.Kabel POE Introduction

Kabel Jaringan LAN LAN RJ45 CAT5, CAT6, utawa CAT7 Berkecepatan Tinggi ikiminangka penemuan paling anyar kanthi kualitas ROHS / ISO / UL lan nawakake Garansi 1 taun. Iki digawe karo Karet, Silika, PE, PVC + Tembaga. Kita nyengkuyung awake dhewe kanggo nggawe sabuk lan konektor kawat pirang-pirang taun, sing nyakup umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.


2.Kabel POE Parameter (Specification)

Jinis konektor

Plating emas RJ45 wiwit FU - nganti 50U €

Range Kawat

# 26AWG, # 28AWG utawa minangka panjaluk sampeyan.

Jampel

PE busa, lsp

Jaket

PVC / LSOH

Perisai

UTP / STP / FTP / SFTP

Channel Band karo

600MHz

Kabel

4 pasang bengkong kabel

Kacepetan Transmisi

10GBASE-T

Dawane

Minangka panjaluk sampeyan


3.Kabel POE Fitur lan Aplikasi

 Kabeh bahan tundhuk karo ROHS, utawa OEM

 Ndhukung bandwidth 600Mhz.

 Pusat data aplikasi

 Tameng kaping pindho, atenuasi sinyal nol

 Awak alus, kateguhan dhuwur lan tahan gigitan

 Kabel perakitan kawat RJ45 + # 26AWG utawa # 28AWG bisa digunakake minangka kabel sambungan kanggo broadband kecepatan tinggi, Komputer Lingkungan, Switch, Router, Smart TV lan printer digital lsp.


4.Kabel POE Rincian

Bahan Kontak kabel jaringan RJ45 yaiku Kuningan ing kabel # 26AWG utawa # 28AWG. Bahan isolasi yaiku Foamed PE. Tahan suhu dhuwur. Flammabilitas cocog karo standar UL94V-0.

Konduktor kawat yaiku tembaga tinned utawa tembaga telanjang, isolasi kawat UL yaiku Karet, PVC, memenuhi standar UL758.


5.Kabel POEKualifikasi

Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL.


6.Kabel POE Ngirim, Kirim Lan Ngawula

 Pengiriman: liwat segara utawa liwat udara.

Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

Liwat Udara utawa Laut kanggo barang-barang batch; Bandara sing nampa

Pelanggan nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

 Pengiriman tepat waktu 100%

2.1 Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang batch.

 Kanthi layanan online 24 jam kanggo pitakon.


7. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

 

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Konektor Baterai, Kabel Kawat Terminal, Kabel Data USB, Harness Kawat Otomotif lan Harness Kawat Energi Anyar.

 

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.

 

6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.

 

7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biayasaka barang.





Panas Tags: Kabel POE, Cina, Pemasok, Pabrik, Pabrik China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk