Layar Lcd Panel Lvds Ffc Twist Flat Kabel

Layar Lcd Panel Lvds Ffc Twist Flat Kabel

Kami nyuplai Kabel Lcd Panel Lvds kualitas dhuwur kanthi Garansi ROHS/ISO/UL 1 taun. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk

Panas Tags: 30Pin 35 Pin 10.1 0.5Mm Kabel Layar

Kirim Enquiry

Related Produk