YAZAKI 7283-1180 7282-1180 Wire Harness Kabel Majelis 6098-4008 Konektor

YAZAKI 7283-1180 7282-1180 Wire Harness Kabel Majelis 6098-4008 Konektor

Konektor uga dikenal minangka konektor, colokan lan soket. Umume nuduhake konektor listrik. Piranti sing nyambungake rong piranti aktif kanggo ngirim arus utawa sinyal. Konektor minangka bagean sing asring dikontak dening insinyur elektronik lan teknisi. Perané banget prasaja: ing sirkuit diblokir utawa diisolasi antarane sirkuit, mbangun jembatan komunikasi, supaya aliran saiki, supaya sirkuit kanggo entuk fungsi predetermined. Konektor minangka bagean integral saka peralatan elektronik. Yen sampeyan tindakake path aliran saiki, sampeyan bakal tansah golek siji utawa luwih konektor. Wangun lan struktur konektor tansah owah-owahan, gumantung saka obyek aplikasi, frekuensi, daya, lingkungan aplikasi, lan sapiturute, ana macem-macem jinis konektor.

Detail Produk

YAZAKI 7283-1180 Kanggo 7282-1180 Wire Harness Kabel AssemblyQ0OC 6098-4008 konektor terminal

 

Jeneng produk Kabel YAZAKI Kab
Merk YDR
Layanan OEM ODM
Wire Gauge Kab 22AWG/0.35sq/0.5sq/20AWG/
Dawane kawat 100 mm, 1200 mm
Terminal YAZAKI 7283-1180,7282-1180

 


Keuntungan saka konektor:

1. Ngapikake proses produksi

Konektor nyederhanakake proses perakitan produk elektronik.Uga nyederhanakake proses produksi massal;

2, pangopènan gampang

Yen komponen elektronik gagal, bisa diganti kanthi cepet nalika konektor wis diinstal.

3, gampang kanggo upgrade

Kanthi kemajuan teknologi, nalika dilengkapi konektor, bagean meta bisa dianyari, lan bagean meta lawas bisa diganti karo anyar lan luwih sampurna.

4, nambah keluwesan desain

Nggunakake konektor menehi engineers luwih keluwesan ing ngrancang lan nggabungaken produk anyar, uga ing sistem ngarang saka bagean meta.

3 Klasifikasi konektor

Amarga macem-macem struktur konektor, struktur anyar lan wilayah aplikasi terus berkembang, nyoba ngatasi masalah klasifikasi lan menehi jeneng kanthi pola tetep dadi angel adaptasi.Nanging, sawetara kategori dhasar sah.


Panas Tags: YAZAKI 7283-1180 7282-1180 Majelis Kabel Wire Harness 6098-4008 Konektor, China, Pemasok, Pabrik, Made in China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk