3.96mm ngalih power supply kabel harness kabel on off

3.96mm ngalih power supply kabel harness kabel on off

We nyuplai 3.96 ngalih mati Wire Harness kualitas dhuwur karo ROHS/ISO/UL 1 taun Warranty. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk



Panas Tags: 3.96 ngalih mati kabel sabuk

Kirim Enquiry

Related Produk