Self Locking 16mm LED Metal Push Button Ngalih

Self Locking 16mm LED Metal Push Button Ngalih

We nyuplai timer ngunci tombol LED ngalih kualitas dhuwur karo ROHS/ISO/UL Garansi 1 taun. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk



Saklar Tombol LED Self-locking


Jeneng produk
ngalih tombol
Layanan
OEM lan ODM
Merk
YDR
Wire Length
28 mm
werna cahya
abang / biru / kuning / ijo
Aplikasi
Ebike






Self-locking

 

Saklar ngunci mandhiri, penet saklar, tombol ditutup, lan piranti diuripake. Nalika driji diluncurake, kasus kasebut ora direset, banjur tombol switch ditekan kanggo ngreset, piranti dipateni, kayata saklar lampu rumah tangga.






Panas Tags: Tombol LED

Kirim Enquiry

Related Produk