Breadboard 22AWG Single Core Solid Jumper Flying Connection Wire Mini Solderless

Breadboard 22AWG Single Core Solid Jumper Flying Connection Wire Mini Solderless

Shenzhen YDR Connector Co.Ltd minangka distributor global kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing distribusi komponen elektronik.Kawat jumper cilik Mini iki, welcome kanggo pitakon.

Detail Produk

item
Kawat jumper
Panggonan Asal
Cina
Jeneng merek
YDR
Nomer Model
Mini kabel cilik
Aplikasi
Papan roti elektronik
jeneng produk
Kawat jumper padat
Layanan
OEM ODM Nampa
Sertifikasi
ISO9001
dawa
Length Customized
Bahan
PVC Tembaga
Sampel
kasedhiya
Ekspres
DHL Fedex UPS TNT Pos
MOQ
100-200PCS
Kualitas
Kualitas dhuwur
Tes
100% Testing Inspeksi

Panas Tags: Breadboard 22AWG Single Core Solid Jumper Flying Connection Wire Mini Solderless, China, Pemasok, Pabrik, Made in China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk