Single Core Solid Jumper Kawat 22AWG Kecil Mini Breadboard Dupont Kabel

Single Core Solid Jumper Kawat 22AWG Kecil Mini Breadboard Dupont Kabel

Shenzhen YDR Connector Co.Ltd minangka distributor global kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing distribusi komponen elektronik.Kawat jumper cilik Mini iki, welcome kanggo pitakon.

Detail Produk


Panggonan Asal
Cina
Jeneng merek
YDR
Nomer Model
Dupont Jumper Kab
jeneng produk
Jumper Wire Kab
Layanan
OEM ODM Nampa
Sertifikasi
ISO9001
dawa
Length Customized
Bahan
PVC Tembaga
Sampel
kasedhiya
Ekspres
DHL Fedex UPS TNT Pos
MOQ
200PCS
Kualitas
Kualitas dhuwur
Tes
100% Testing Inspeksi


Panas Tags: Single Core Solid Jumper Wire 22AWG Small Mini Breadboard Dupont Cable, China, Pemasok, Pabrik, Made in China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk