GPS40AFP-G3011G3 Housing S362G1 Kontak Wire Harness Konektor

GPS40AFP-G3011G3 Housing S362G1 Kontak Wire Harness Konektor

Kita nyedhiyakake Konektor Perumahan GPS40AFP-G3011G3 kanthi kualitas dhuwur kanthi Garansi ROHS / ISO / UL 1 taun. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk



Konektor GPS40AFP-G3011G3

Jeneng produk GPS40AFP-G3011G3 Kontak Housing
Layanan OEM lan ODM
Merk YDR
Bahan kontak Individu / Perak
Ukuran Wire 16-20AWG / 1.3-0.5sq.mm
Sampel kasedhiya







Panas Tags: GPS40AFP-G3011G3 Omah

Kirim Enquiry

Related Produk