MR60-M Lurus 180 Derajat baterei Konektor 3Pin PCB Pin Header

MR60-M Lurus 180 Derajat baterei Konektor 3Pin PCB Pin Header

Kita nyedhiyakake Konektor Baterei MR60-M Stright 180 Degree kanthi kualitas dhuwur kanthi Garansi ROHS / ISO / UL 1 taun. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk



Amass MR60 Series

Rated Saiki
20A maks
Tahan Tegangan
500 V DC
Ketahanan Isolasi
2000ΩMin
Kontak Resistance
1.2Ωmaks
Umur urip
100 kaping
Semprotan uyah
48h
Tingkat Proteksi
IP40
Suhu Kerja
-20â nganti 120
Fire Retardant Grade
UL94V-0
Bahan omah
PA
Bahan Kontak
Dilapisi emas



Panas Tags: konektor baterei

Kirim Enquiry

Related Produk