Molex 5.08 Kanggo kabel kabel Kabel Hard Disk Komputer 18AWG 500mm

Molex 5.08 Kanggo kabel kabel Kabel Hard Disk Komputer 18AWG 500mm

Kita nyuplai Molex 5.08 Kanggo kabel kabel Kabel Hard Disk Komputer 18AWG 500mm kualitas tinggi kanthi ROHS / ISO / UL 1 taun Garansi. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Detail Produk

Molex 5.08 Kanggo kabel kabel Kabel Hard Disk Komputer 18AWG 500mm

1.Molex 5.08 Kanggo kabel kabel Kabel Hard Disk Komputer 18AWG 500mm Parameter

Jeneng Produk
Molex kanggo sabuk kawat Sata
Layanan
OEM lan ODM
Merek
YDR
Dasi kabel
4 * 150 kabel dasi putih
Kabel UL1007 18AWG 80 ° C 300V Abang; Ireng; Ireng; Kuning
Kabel Length
250mm
Terminal
SATA-T
Omah
SATA-5P Ireng
Kabel OD
2.0mm, lnsulasi PVC
Konstruksi konduktor
Tembaga intine 41 / 0.16
Conto
Kasedhiya
Terminal
Tembaga tin tin TJC10-RT
Omah
TJC10-4R putih


2. Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL.


3. Ngirim

 Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

 Liwat Udara utawa Laut kanggo barang-barang batch; Bandara sing nampa

 Pelanggan nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

 Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang batch.


4. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

 

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Battery Connector,Terminal Kabel Harness,USB Data Cable,Automotive Kabel Harness and New Energy Kabel Harness.

 

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.

 

6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.

 

7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biayasaka barang.





Panas Tags: Molex 5.08 Kanggo kabel kabel Kabel Hard Disk Komputer 18AWG 500mm, Cina, Pemasok, Pabrik, Buatan China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk