Kabel kabel Molex 5557 terminal

Kabel kabel Molex 5557 terminal

Kita nyuplai kabel kabel terminal Molex 5557 kabel 1007 18AWG kualitas tinggi sing bisa dikustomisasi kanthi ROHS / ISO / UL 1 taun Garansi. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Detail Produk

1. Harness kabel terminal Molex 5557 1007 18AWG kabel Parameter sing bisa dikustomisasi

Merek
YDR
Layanan
OEM ODM
Dawa Kawat
Minangka panjaluk sampeyan
Konektor
Molex 5557
Pengukur kabel 1007 18AWG
Sertifikasi
ROHS / REACH / ISO9001 / UL
Wektu timbal
3-15 dina
Conto
Kasedhiya
Materi PVC + Tembaga

2. Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL


3. Ngirim

â– Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

â– Kanthi Udhara utawa Laut kanggo barang batch; Bandara sing nampa

â– Pelanggan sing nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

â– Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang angkatan.




4. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

 

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Battery Konektor,Terminal Wire Harness,USB Data Cable,Automotive Wire Harness and New Energy Wire Harness.

 

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.

 

6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.

 

7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.


Panas Tags: molex 5557

Kirim Enquiry

Related Produk