USB mikro menyang USB-A

USB mikro menyang USB-A

Kita nyuplai kabel data (kabel HDMI utawa USB mikro menyang kabel USB-A) kanthi kabel kabel UL1007 # 18 nganti # 26AWG kanthi garansi ROHS / ISO / UL 1 taun. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Detail Produk

USB mikro menyang USB-A

 

1.Pambuka Produk

Kabel data iki minangka kualitas penemuan paling anyar kanthi ROHS / ISO / UL lan nawakake Garansi 1 taun. Iki digawe karo Karet, Silika, PE, PVC + Tembaga. Kita nyengkuyung awake dhewe kanggo nggawe sabuk lan konektor kawat pirang-pirang taun, sing nyakup umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Tipe kabel data / Konektor

HDMI Plug, Micro USB plug, USB Type A, USD Type C konektor lsp.

Range Kawat

UL1007 # 18, # 20, # 22, # 24, # 26AWG utawa minangka panjaluk sampeyan.

Jampel

Karet, Silika, PVC, PE, PA ... lsp

Kabel

Tembaga dilapisi timah

Suhu sing Diatur

-25â „ƒto + 85â„ ƒ

Rating voltase

250V AC / DC

Rating Saiki (Amps)

3A

Hubungi Resistensi

100mÎ ©

Jampel Resistance

1000MÎ ©

 

3.USB mikro menyang USB-A Fitur Produk lan Aplikasi

 Kabeh bahan tundhuk karo ROHS, utawa OEM

 Kawat kasebut bisa dadi Kabel UL utawa kabel Standar Internasional, kaya sing diwenehake pelanggan.

 Konektor / plug Tipe C + kabel kabel UL # 18-32AWG bisa digunakake minangka kabel sambungan kanggo Ponsel, Komputer, TV, pamuter DVD, Game console, MP3 lan MP4 lsp.

 

4.USB mikro menyang USB-A Rincian Produk

Colokan Bahan HDMI, sambung USB yaiku Kuningan. Bahan isolasi yaiku Polyamide (PA6T), Nylon 6T, Kaca Diisi.

Konduktor UL1007 yaiku tembaga tinned utawa tembaga telanjang, isolasi kawat UL1007 yaiku Karet, PVS, memenuhi standar UL758.

 

5.USB mikro menyang USB-AKualifikasi

Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL.


6.USB mikro menyang USB-A Ngirim, Kirim Lan Ngawula

 Pengiriman: liwat segara utawa liwat udara.

Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

Liwat Udara utawa Laut kanggo barang-barang batch; Bandara sing nampa

Pelanggan nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

 Pengiriman tepat waktu 100%

2.1 Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang batch.

 Kanthi layanan online 24 jam kanggo pitakon.


7. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

 

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Battery Connector,Terminal Kabel Harness,USB Data Cable,Automotive Kabel Harness and New Energy Kabel Harness.

 

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.

 

6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.

 

7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biayasaka barang.





Panas Tags: USB Mikro menyang USB-A, China, Pemasok, Pabrik, Pabrik China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk