Kabel Data Pengisian USB A To Micro USB

Kabel Data Pengisian USB A To Micro USB

Kita nyedhiyakake kabel Data USB kanthi kualitas dhuwur kanthi Garansi ROHS / ISO / UL 1 taun. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk

Kabel Mini USB Tipe A

Jeneng produk

Kabel USB Tipe A

Layanan

OEM ODM

Merk

YDR

Dawane kawat

100 mm

Ukuran kawat

UL2725 24AWG

Aplikasi

pangisian daya, transmisi






Panas Tags: Kabel Data Pengisian USB A To Micro USB, China, Pemasok, Pabrik, Made in China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk