Kabel IDC 2.54mm Pitch

Kabel IDC 2.54mm Pitch

Kabel IDC 2.54mm Pitch: Kita nyedhiyakake IDC 5.5 * 2.1mm UL2464, UL2468 # 16AWG, # 18AWG utawa # 20AWG kabel kabel kanthi kualitas dhuwur kanthi ROHS / ISO / UL 1 taun Garansi. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Detail Produk

Kabel IDC 2.54mm Pitch


1.Kabel IDC 2.54mm Pitch Introduction

Kabel Listrik DC 5.5 * 2.1mm UL2464, UL2468 iki minangka penemuan paling anyar kanthi kualitas ROHS / ISO / UL lan nawakake Garansi 1 taun. Iki digawe karo Karet, Silika, PE, PVC + Tembaga. Kita nyengkuyung awake dhewe kanggo nggawe sabuk lan konektor kawat pirang-pirang taun, sing nyakup umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.


2.Kabel IDC 2.54mm Pitch Parameter (Specification)

Jinis konektor

DC 5.5 * 2.1mm Pria, Wanita

Range Kawat

# 26AWG, # 28AWG utawa minangka panjaluk sampeyan.

Jampel

Karet, Silika, PE, ... lsp

Jaket

PVC utawa PPPE XLPE

Kondektur

Tembaga Tinned & Tembaga

Tegangan sing Dhewe

300V

Dirating saiki

1A-15A

Rating suhu

-20â „ƒ ~ + 80â„ ƒor -40â „ƒ ~ + 80â„ ƒ


3.Kabel IDC 2.54mm Pitch Fitur Produk lan Aplikasi

 Cangkang konektor nilon bisa tahan saiki.

DC 5.5 * 2.1mm UL2464, Kabel Daya UL2468.

 Kelas tahan api yaiku UL94V0. Suhu kerja bisa saka -20â „ƒto + 80â„ ƒ utawa -40â „ƒ ~ + 80â„ ƒ, voltase rating 300V.

 Konektor DC Pria, Wanita + kabel UL bisa digunakake minangka kabel listrik sing diadaptasi karo Laptop, Kamera CCTV, LED, Surya, lsp.

 

4.Kabel IDC 2.54mm Pitch Rincian Produk

Plug DC 5.5 * 2.1mm kanthi fitur anti banyu sing apik, nanging dudu jinis anti banyu.

Konduktor kawat tameng isolasi UL2464, PVC, kawat tembaga terisolasi fleksibel UL2468, memenuhi standar UL758 lan UL1581.


5.Kabel IDC 2.54mm PitchKualifikasi

Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL.


6.Kabel IDC 2.54mm Pitch Ngirim, Kirim Lan Ngawula

 Pengiriman: liwat segara utawa liwat udara.

Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

Liwat Udara utawa Laut kanggo barang-barang batch; Bandara sing nampa

Pelanggan nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

 Pengiriman tepat waktu 100%

2.1 Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang batch.

 Kanthi layanan online 24 jam kanggo pitakon.


7. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

 

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Konektor Baterai, Kabel Kawat Terminal, Kabel Data USB, Harness Kawat Otomotif lan Harness Kawat Energi Anyar.

 

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.

 

6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.

 

7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biayasaka barang.





Panas Tags: Kabel IDC 2.54mm Pitch, China, Pemasok, Pabrik, Pabrik China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk