Three-Piece 2 * 3-2 * 40 Pin UL2651 28AWG IDC 2.54mm Double Row Grey Cable Flat

Three-Piece 2 * 3-2 * 40 Pin UL2651 28AWG IDC 2.54mm Double Row Grey Cable Flat

Kita nyuplai Three-Piece 2 * 3-2 * 40 Pin UL2651 28AWG IDC 2.54mm Double Row Grey Flat Cable kanthi garansi ROHS / ISO / UL 1 taun. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Detail Produk

Three-Piece 2 * 3-2 * 40 Pin UL2651 28AWG IDC 2.54mm Double Row Klawu Cable Flat


1.Three-Piece 2 * 3-2 * 40 Pin UL2651 28AWG IDC 2.54mm Double Row Klawu Cable Flat Parameter

Layanan
OEM ODM
Dawane
300mm
Gauge Kawat
UL2651 28AWG 20P 1.27 Kabel datar abu-abu
Jeneng produk
Kabel Flat Abu-abu IDC 2.54mm
Materi
PVC, Tembaga
Konektor
IDC: FC2.54-2 * 10P telung potong
Edeg Abang
335mm (1 pcs)
Ireng
2 pcs
Paket
PEbags internal; njaba karton
Werna
Klawu


2. Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL


3. Ngirim

 Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

 Liwat Udara utawa Laut kanggo barang-barang batch; Bandara sing nampa

 Pelanggan nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

 Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang batch.


4. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

 

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Battery Konektor,Terminal Wire Harness,USB Data Cable,Automotive Wire Harness and New Energy Wire Harness.

 

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.

 

6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.

 

7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biayasaka barang.





Panas Tags: Three-Piece 2 * 3-2 * 40 Pin UL2651 28AWG IDC 2.54mm Double Row Grey Cable Flat, China, Pemasok, Pabrik, Pabrik China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk