250 Kabel Terminal Crimping

250 Kabel Terminal Crimping

Kita nyedhiyakake 250 Kabel Terminal Crimping kualitas dhuwur kanthi Garansi ROHS / ISO / UL 1 taun. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk

Jeneng produk
: Produsen OEM Wire Assembly Custom Auto Wire Harness
Materi
Silicone Wire Tembaga Konduktor
Konektor
250 konektor spade, Lug terminal, konektor baterei, bisa selaras
Wire Gauge Kab
6AWG, 8AWG, 10AWG, 12AWG, 14AWG
Warna Wire
Abang, Ireng, Putih,
Wire Lengthï¼
200mm, bisa disesuaikan


Panas Tags: 250 konektor spade

Kirim Enquiry

Related Produk