Kabel Fuse Auto Blade Fuse Cable Holder TV Projector Fuse Connection Wire Kanthi Omah Ireng

Kabel Fuse Auto Blade Fuse Cable Holder TV Projector Fuse Connection Wire Kanthi Omah Ireng

We supply Red Wire Auto Blade Fuse Cable Holder TV Projector Fuse Connection Wire Kanthi Black Housing kualitas tinggi kanthi ROHS / ISO / UL 1 taun Warranty. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Detail Produk

Kabel Sekering Auto Blade Sekering Cable Holder TV Projector Sekering Connection Wire Kanthi Omah Ireng


1.Kabel Sekering Auto Blade Sekering Cable Holder TV Projector Sekering Connection Wire Kanthi Omah Ireng Parameter

Jeneng Produk
Kabel Sekering Kanthi Pemegang
Merek
YDR
Layanan
OEM lan ODM
Sekering
Sekring mobil cilik nganggo LED 32V 4A
Terminal
E1508 O jinis terminal warna biru
Plastik
45P PVC Ireng
Terminal
110(2.8 * 0,5ï¼ ‰ -T 90 ° Terminal wanita
Gauge Kawat
UL 1007 16AWG Abang 80â „ƒ OD:2.35 ± 0,1
Dawane
20mm utawa minangka panjaluk sampeyan
Conto
Kasedhiya
Tes
100% sadurunge Pengiriman


2. Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL.


3. Ngirim

 Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

 Liwat Udara utawa Laut kanggo barang-barang batch; Bandara sing nampa

 Pelanggan nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

 Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang batch.


4. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

 

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Konektor Baterai, Kabel Kawat Terminal, Kabel Data USB, Harness Kawat Otomotif lan Harness Kawat Energi Anyar.

 

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.

 

6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.

 

7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biayasaka barang.





Panas Tags: Kabel Fuse Auto Blade Fuse Cable Holder TV Projector Fuse Connection Wire Kanthi Omah Ireng, China, Pemasok, Pabrik, Pabrik China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk