Kabel Alarm Mobil Mobil 15Pin Kabel Alarm OEM Auto Car Harness Wire

Kabel Alarm Mobil Mobil 15Pin Kabel Alarm OEM Auto Car Harness Wire

Kami nyedhiyakake Kabel Alarm Mobil 15Pin Kabel Alarm OEM Auto Car Harness Wire berkualitas tinggi kanthi ROHS / ISO / UL 1 taun Garansi. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Detail Produk

Kabel Alarm Mobil Mobil 15Pin Kabel Alarm OEM Auto Car Harness Kabel


1.Kabel Alarm Mobil Mobil 15Pin Kabel Alarm OEM Auto Car Harness Kabel Parameter

Jeneng Produk
DB 15Pin -AMP 20Pin sabuk kabel
Merek
YDR
Layanan
OEM lan ODM
Konektor AMP 2.2 -20P-VGA Wanita -bukak 14p
Konektor  DB 15P nganggo kacang
Terminal YDR-A-159-T (DJ624B-1S)
Omah YDR-A-159-2 * 10P (DJ7161-0.7-21)
Pengukur kabel UL 1007 22AWG abang ijo ireng, putih * 2, biru * 4, kuning * 2, abu-abu * 2,195mm
Kabel OD: 5.5 9C * 26AWG CCA + GND Ireng 190mm
Print oem minangka gambar pdf
Lengan 7 2.0 tabung nyusut panas
Lengan 6 5.0 * 20mm tabung shrink panas
Pita 4 * 150 dasi kabel


2. Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL


3. Ngirim

 Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

 Liwat Udara utawa Laut kanggo barang-barang batch; Bandara sing nampa

 Pelanggan nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

 Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang batch.


4. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

 

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Battery Konektor,Terminal Kabel Harness,USB Data Cable,Automotive Kabel Harness and New Energy Kabel Harness.

 

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.

 

6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.

 

7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biayasaka barang.





Panas Tags: Mobil Mobil Bus 15Pin Kabel Alarm OEM Auto Car Harness Car, China, Pemasok, Pabrik, Buatan China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk