Radio Stereo Mobil ISO Wiring Harness

Radio Stereo Mobil ISO Wiring Harness

Kami nyedhiyakake Car Stereo Radio ISO Wiring Harness kualitas dhuwur kanthi Garansi ROHS/ISO/UL 1 taun. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk

1. Kualitas Tinggi Mobil Konektor Kabel Harness Mobil Stereo Radio ISO Wiring Harness Connector16Pin PI100 untuk 2003-ON


Nomor Model: Car Stereo Radio ISO Wire Harness

Aplikasi: Automobile
Nama produk: Mobil Stereo Radio ISO Wire Harness Konektor16Pin PI100
Sertifikasi: RoHS SGS ISO
Konektor A: 16Pin Konektor Wanita
Konektor B: 8Pin Konektor Male
Wire Gauge: 1007 18AWG PVC Wire
Length: 160mm utawa Customized Length
Konduktor: Bare Copper utawa Tinned Copper
Isolator: PVC

MOQ: 500 pcs

Lead wektu: 5-10 Dina



2. Bersertifikat ROHS/ISO/UL





3. Pangiriman

â

â

â

â



4. FAQ

1. Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, diwiwiti saka 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Lor (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye carane bisa njamin kualitas?

Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;

Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.

 

3. Apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Konektor Baterei, Kawat Terminal, Kabel Data USB, Kawat Otomotif lan Kawat Energi Anyar.

 

4. Apa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan tes lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur. We are (ISO: 9001) certified lan setya kanggo nyedhiyani produk dipercaya lan layanan kualitas kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata uang Pembayaran Ditampa: USD,CNY.

Jinis Pembayaran Ditampa: T/T, Tunai.

Basa sing digunakake: Inggris, Cina.

 

6. Carane aku bisa njaluk sampel?

Priksa karo sales kita.

 

7.Carane ngembangake basis produk anyar babagan ide?

Ngomong apa sing dikarepake, banjur kita bakal ngrancang kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya





Panas Tags: Radio Stereo Mobil ISO Wiring Harness, China, Pemasok, Pabrik, Made in China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk