4.2 / 1.25 / 1.5 / PH2.0 / XH 2.54 5557-5559 sabuk kabel

4.2 / 1.25 / 1.5 / PH2.0 / XH 2.54 5557-5559 sabuk kabel

Kita nyuplai 5557-5559 Kawat lanang lan wadon kanthi kualitas tinggi kanthi Garansi ROHS / ISO / UL 1 taun. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Detail Produk

1. Kabel kabel khusus 4.2 / 1.25 / 1.5 / PH2.0 / XH 2.54 mm nada 5557-5559 sabuk kawat konektor pria lan wanita


Kemampuan R&D:
Kabel khusus miturut conto utawa gambar sampeyan.
kita uga bisa nyuplai produk sabuk kabel. OEM lan ODM kasedhiya.

Bahan Jaket Kabel:
PUR, TPE, PTFE, PVC, HD-PE, Karet, Silikon lsp.
Sertifikat kabel
Sertifikat UL
Rentang Jinis Konektor:
adhedhasar panjaluk pelanggan
Aplikasi:
Insutrial, Otomasi, medis, otomotif, telekomunikasi, elektronik konsumen, lsp.
Conto:
Kasedhiya
MOQ:
Dhasar ing macem-macem proyek
Persiyapan kabel:
Triming, Stripping, Lapisan timah, Shielding, Twisting
Tes:
tes daya tarik, tes kontinuitas, salib lan tes geter, tes penuaan / lentur / uyah,
Layanan teknik:
Pangembangan lan Desain awal kanggo dhukungan, analisis 2D utawa gambar 3D
Déwan pungkasan:
Bolting, Binding, Shrinking, Extruding, Mendingan Saringan, Inner and Muter Moulding
Kontrol Kualitas:
100% diperiksa sadurunge dikirim.
Kemasan:
1/10/100 saben tas, ekspor karton standar K = K kanthi label.
Wektu Pangiriman:
10- 20 dina, adhedhasar rincian proyek
Otentikasi Pabrik:
ISO9001
Jinis Perusahaan:
Integrasi pabrik lan perdagangan, pengalaman ekspor pirang-pirang taun;

2. Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL



3. Ngirim

â– Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

â– Kanthi Udhara utawa Laut kanggo barang batch; Bandara sing nampa

â– Pelanggan nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

â– Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang batch.




4. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

 

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Konektor Baterai, Kabel Kawat Terminal, Kabel Data USB, Harness Kawat Otomotif lan Harness Kawat Energi Anyar.

 

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.

 

6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.

 

7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.


Panas Tags: 5557-5559 konektor lanang lan wadon

Kirim Enquiry

Related Produk