JST EH2.5mm Kabel Harness

JST EH2.5mm Kabel Harness

JST EH2.5mm Kabel Harness: Konektor JST ZH PH EH XH SH EX VH kanthi kabel UL1007 # 18 nganti # 26AWG kualitas tinggi kanthi ROHS / ISO / UL 1 taun Garansi. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China. Kabel serial JST dipasang ing kabel konektor kabel konektor pria lanang. Custom JST ZH PH EH XH SH EX VH 1.0 1.25 1.5 2.0 2.54mm Pitch 2/3/4/5/6 Pin Konektor Kabel Harnesses.

Detail Produk

JST EH2.5mm Kabel Harness


1.JST EH2.5mm Kabel HarnessIntroduction

Kabel konektor JST ZH PH EH XH SH EX VH iki minangka kualitas panemuan paling anyar kanthi ROHS / ISO / UL lan nawakake Garansi 1 taun. Iki digawe karo Karet, Silika, PE, PVC + Tembaga. Kita nyengkuyung awake dhewe kanggo nggawe sabuk lan konektor kawat pirang-pirang taun, sing nyakup umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.


2.JST EH2.5mm Kabel HarnessParameter (Specification)

Jinis konektor JST

FH0.5mm, SH1.0mm, GH1.25mm, ZH1.5mm, PH2.0mm, EH / XH: 2.5 / 2.54mm, VH3.96mm

Range Kawat

UL1007 # 18, # 20, # 22, # 24, # 26AWG utawa minangka panjaluk sampeyan.

Jampel

Karet, Silika, PVC, PE, PA ... lsp

Kabel

Tembaga dilapisi timah

Suhu sing Diatur

-25â „ƒto + 85â„ ƒ

Rating voltase

250V AC / DC

Rating Saiki (Amps)

3A

Hubungi Resistensi

100mÎ ©

Jampel Resistance

1000MÎ ©


3.JST EH2.5mm Kabel HarnessFeature and Application

 Kabeh bahan tundhuk karo ROHS, utawa OEM

 Kawat kasebut bisa dadi Kabel UL utawa kabel Standar Internasional, kaya sing diwenehake pelanggan.

 Konektor JST + UL # 18-32AWG kabel perakitan kawat bisa digunakake minangka kabel sambungan kanggo Listrik, Mobil, otomotif, Peralatan Rumah Tangga lan industri lsp.


4.JST EH2.5mm Kabel HarnessDetails

Konektor JST Material Kontak yaiku Kuningan. Bahan isolasi yaiku Polyamide (PA6T), Nylon 6T, Kaca Diisi.

Konduktor UL1007 yaiku tembaga tinned utawa tembaga telanjang, isolasi kawat UL1007 yaiku Karet, PVS, memenuhi standar UL758.


5.JST EH2.5mm Kabel HarnessQualification

Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL.


6.JST EH2.5mm Kabel Harness Deliver,Shipping and Serving

 Pengiriman: liwat segara utawa liwat udara.

Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

Liwat Udara utawa Laut kanggo barang-barang batch; Bandara sing nampa;

Pelanggan nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

 100% pengiriman tepat waktu

2.1 Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang batch.

 Kanthi layanan online 24 jam kanggo pitakon.


7. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.


2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.


3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Battery Connector,Terminal Kabel Harness,USB Data Cable,Automotive Kabel Harness and New Energy Kabel Harness.


4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.


5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.


6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.


7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.


8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.





Panas Tags: JST EH2.5mm Kabel Harness, China, Pemasok, Pabrik, Pabrik China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk