Kabel Pelangi JST XH2.54mm 3Pin Kabel Listrik Kabel W / PVC Selubung Kabel Listrik

Kabel Pelangi JST XH2.54mm 3Pin Kabel Listrik Kabel W / PVC Selubung Kabel Listrik

Kabel Listrik Pelabuhan JST XH2.54mm 3Pin Kabel Listrik W / PVC Selubung Kabel Listrik: Kami nyedhiyakake kabel sambungan kabel JST XH PH VH ZH SH kanthi kualitas tinggi kanthi ROHS / ISO / UL 1 taun Garansi. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Detail Produk

Kabel Pelangi JST XH2.54mm 3Pin Kabel Listrik Kabel W / PVC Selubung Kabel Listrik


1.Kabel Pelangi JST XH2.54mm 3Pin Kabel Listrik Kabel W / PVC Selubung Kabel Listrik Parameter

Jeneng Produk
Kabel Terminal JST XH 2.54mm 3Pin
Merek
YDR
Layanan
OEM lan ODM
Materi inti kabel
Tembaga
Bahan sarung
Karet Silikon
Gauge Kawat
UL2464 24AWG
Dawane
1050mm
Karakteristik
Transfer sing apik, ora ana goyang, lan ora ana masalah transfer
Sertifikat
SGS, ISO9001
Tes Kinerja
Tes kinerja listrik lan listrik 100%
Conto
Kasedhiya


2. Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL


3. Ngirim

 Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

 Liwat Udara utawa Laut kanggo barang-barang batch; Bandara sing nampa

 Pelanggan nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

 Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang batch.


4. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

 

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Konektor Baterai, Kabel Kawat Terminal, Kabel Data USB, Harness Kawat Otomotif lan Harness Kawat Energi Anyar.

 

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.

 

6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.

 

7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biayasaka barang.





Panas Tags: JST XH2.54mm 3Pin Pelangi Kabel Pelangi W / Kabel Listrik Terminal Selubung Kawat Listrik, Cina, Pemasok, Pabrik, Pabrik, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk