Konektor Dupont 2.54 sing bisa didandani 2 * 5 Pin Harness Listrik Double Row

Konektor Dupont 2.54 sing bisa didandani 2 * 5 Pin Harness Listrik Double Row

Kita nyuplai Konektor Dupont 2.54 Customizable 2 * 5 Pin Double Row Listrik Kawat Harness berkualitas tinggi kanthi ROHS / ISO / UL 1 taun Garansi. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Detail Produk

Konektor Dupont 2.54 sing bisa didandani 2 * 5 Pin Harness Listrik Double Row


1.Konektor Dupont 2.54 sing bisa didandani 2 * 5 Pin Harness Listrik Double Row Parameter

Jeneng produk Dupont 2.54 sabuk kawat
Konektor Dupont 2.54 2 * 5P
Guage kabel 22AWG-26AWG
Dawa kabel minangka panjaluk sampeyan
Layanan OEM ODM
Merek YDR
Sertifikat ROHS UL ISO9001
Conto kasedhiya
Wektu timbal 7-15 dina
MOQ 500 pcs


2. Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL


3. Ngirim

 Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

 Liwat Udara utawa Laut kanggo barang-barang batch; Bandara sing nampa

 Pelanggan nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

 Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang batch.


4. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

 

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Battery Konektor,Terminal Wire Harness,USB Data Cable,Automotive Wire Harness and New Energy Wire Harness.

 

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.

 

6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.

 

7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biayasaka barang.





Panas Tags: Konektor Dupont 2.54 Customizable 2 * 5 Pin Double Row Listrik Kawat Harness, China, Pemasok, Pabrik, Pabrik China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk