Kabeh Jinis Harness Kawat Khusus

Kabeh Jinis Harness Kawat Khusus

Kita nyediakake Custom JST MOLEX Wire Harness berkualitas tinggi kanthi ROHS / ISO / UL 1 taun Garansi. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Detail Produk

1. Produsen Majelis Kabel Berkualitas Tinggi Produksi Khusus Kabeh Jinis Kawat Kawat Khusus kanggo Piranti Ngarep


Jinis Kabel
JST XH 2510 Kabel Pitch
LVDS Kabel sisih Part no
Majelis Kabel
Tes
Professional Breakover and Pulling Force Tes Before Goods Sent Out
Bahan Kabel
Wire Harness Bisa UL, lsp lan Tembaga Murni
Warna Kabel / Lenght
Miturut Syarat Pelanggan
Jampel
Karet, Silika, PE, ... lsp
Jinis Konektor
OEM Asli utawa Panggantos
Lamaran
Automotive,Electrical,Industry,Home Lamarans
Layanan
Produk OEM lan ODM Ditampa
Conto

Conto Confirmed first Before Mass Production


2. Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL



3. Ngirim

â– Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

â– Kanthi Udhara utawa Laut kanggo barang batch; Bandara sing nampa

â– Pelanggan nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

â– Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang batch.




4. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

 

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Konektor Baterai, Kabel Kawat Terminal, Kabel Data USB, Harness Kawat Otomotif lan Harness Kawat Energi Anyar.

 

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.

 

6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.

 

7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.



Panas Tags: Konektor JST MOLEX

Kirim Enquiry

Related Produk