Sabuk Kawat Khusus Kanggo peralatan medis

Sabuk Kawat Khusus Kanggo peralatan medis

Sabuk Kawat Khusus Kanggo peralatan medis: Kita nyedhiyakake kabel peralatan medis kanthi kualitas dhuwur kanthi Garansi ROHS / ISO / UL 1 taun. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk

Sabuk Kawat Khusus Kanggo peralatan medis

1. OEM Pabrik Wire Harness Auto Konektor Komputer Customized Wiring Harness


Panggonan Asal:Guangdong, China

Nomer Model:CB-002
Aplikasi:Peralatan Medis
jeneng produk:Custom Wire Harness
Layanan:OEM ODM Nampa
Konektor:Konektor Custom
warna:Warna sing disesuaikan
dawa:Length Customized
Sertifikasi:RoHS
MOQ:500 pcs
Bahan:PVC Tembaga

Item:OEM ODM Wiring Harnes

Sampel:kasedhiya


2. Bersertifikat ROHS/ISO/UL




3. Pangiriman

â

â

â

â



4. FAQ

1. Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, diwiwiti saka 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Lor (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye carane bisa njamin kualitas?

Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;

Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.

 

3. Apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Konektor Baterei, Kawat Terminal, Kabel Data USB, Kawat Otomotif lan Kawat Energi Anyar.

 

4. Apa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan tes lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur. We are (ISO: 9001) certified lan setya kanggo nyedhiyani produk dipercaya lan layanan kualitas kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata uang Pembayaran Ditampa: USD,CNY.

Jinis Pembayaran Ditampa: T/T, Tunai.

Basa sing digunakake: Inggris, Cina.

 

6. Carane aku bisa njaluk sampel?

Priksa karo sales kita.

 

7.Carane ngembangake basis produk anyar babagan ide?

Ngomong apa sing dikarepake, banjur kita bakal ngrancang kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya




Panas Tags: kabel peralatan medis

Kirim Enquiry

Related Produk