E7508 Kanggo Molex 0193240004 DC Power Wires Harness

E7508 Kanggo Molex 0193240004 DC Power Wires Harness

Kita nyuplai E7508 Terminal Abang Ireng Kanggo Molex 0193240004 kabel kualitas dhuwur kanthi ROHS / ISO / UL 1 taun Garansi. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Detail Produk

1.Parameter

Merek
YDR
Layanan
OEM ODM
Dawa Kawat
450mm
Konektor
E7508 Ireng Abang
Konektor
Molex 0193240004 AA1-821-M4
Pengukur kabel
UL1007 18AWG
Sertifikasi
ROHS / REACH / ISO9001 / UL
Wektu timbal
3-15 dina

2. Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL



3. Ngirim

â– Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

â– Kanthi Udhara utawa Laut kanggo barang batch; Bandara sing nampa

â– Pelanggan sing nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

â– Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang batch.





4. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

 

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Battery Konektor,Terminal Wire Harness,USB Data Cable,Automotive Wire Harness and New Energy Wire Harness.

 

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.

 

6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.

 

7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.




Panas Tags: Molex 0193240004

Kirim Enquiry

Related Produk