ATX Power Supply Braided Sleeved Kabel Extension Cords

ATX Power Supply Braided Sleeved Kabel Extension Cords

ATX Power Supply Braided Sleeved Cable Extension Cords: We supply Braided Sleeved Cable kualitas dhuwur karo ROHS / ISO / UL Garansi 1 taun. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk

ATX Power Supply Braided Sleeved Kabel Extension Cords

1. Dikepang Lengan Kabel Ekstensi Power Supply Kabel Ekstensi 1*24Pin 1*4 4P 2*6 2P 2*6P PSU 18 AWG ATX Power Supply 300mm


jeneng produk
1*24Pin 1*4 4Pin 2*6 2Pin 2*4 4Pin kabel ekstensi (Pink)
Bahan
Kabel lengan 18AWG
Nomer Model
QH-PB-02
Jinis
Kabel Extension Jalinan
Aplikasi
CPU, sumber daya komputer
warna
Jambon Putih utawa
jinis kelamin
Lanang kanggo Wadon
Perisai
Kepang
dawa
0.3M, disesuaikan
Paket
packing industri


2. Bersertifikat ROHS/ISO/UL




3. Pangiriman

â

â

â

â



4. FAQ

1. Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, diwiwiti saka 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Lor (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye carane bisa njamin kualitas?

Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;

Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.

 

3. Apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Konektor Baterei, Kawat Terminal, Kabel Data USB, Kawat Otomotif lan Kawat Energi Anyar.

 

4. Apa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan tes lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur. We are (ISO: 9001) certified lan setya kanggo nyedhiyani produk dipercaya lan layanan kualitas kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata uang Pembayaran Ditampa: USD,CNY.

Jinis Pembayaran Ditampa: T/T, Tunai.

Basa sing digunakake: Inggris, Cina.

 

6. Carane aku bisa njaluk sampel?

Priksa karo sales kita.

 

7.Carane ngembangake basis produk anyar babagan ide?

Ngomong apa sing dikarepake, banjur kita bakal ngrancang kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya



Panas Tags: ATX Power Supply Braided Sleeved Cable Extension Cords, China, Pemasok, Pabrik, Made in China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk