PCIe 6 pin Male kanggo 8 (6 2) pin Male Kabel

PCIe 6 pin Male kanggo 8 (6 2) pin Male Kabel

PCIe 6 pin Male to 8(6 2) pin Male Cable: We supply PCIe 6 pin Male to 8(6 2) pin Male wire high quality with ROHS/ISO/UL 1 years Warranty. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk

PCIe 6 pin Male kanggo 8 (6 2) pin Male Kabel

1. Kabel Ekstensi PCIe 6 pin Male to 8 (6 2) pin Male Powered GPU Video Card Kabel kanggo panggunaan Komputer


Jeneng produk:
Kabel Ekstensi PCIe 6 pin Male to 8(6 2) pin Male Powered GPU Video Card Kabel
dawa:
Customized
Bahan:
PVC Tembaga
18 Wire Gauge:
18AWG utawa disesuaikan
warna:
kuning
Konektor A
6 pin PCIe lanang
Konektor B
8(6 2)pin PCIe lanang
Aplikasi
sumber daya kertu video


2. Bersertifikat ROHS/ISO/UL




3. Pangiriman

â

â

â

â



4. FAQ

1. Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, diwiwiti saka 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Lor (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye carane bisa njamin kualitas?

Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;

Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.

 

3. Apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Konektor Baterei, Kawat Terminal, Kabel Data USB, Kawat Otomotif lan Kawat Energi Anyar.

 

4. Apa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan tes lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur. We are (ISO: 9001) certified lan setya kanggo nyedhiyani produk dipercaya lan layanan kualitas kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata uang Pembayaran Ditampa: USD,CNY.

Jinis Pembayaran Ditampa: T/T, Tunai.

Basa sing digunakake: Inggris, Cina.

 

6. Carane aku bisa njaluk sampel?

Priksa karo sales kita.

 

7.Carane ngembangake basis produk anyar babagan ide?

Ngomong apa sing dikarepake, banjur kita bakal ngrancang kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya



Panas Tags: kabel extension

Kirim Enquiry

Related Produk