Multimeter CAT III 1000V Crocodile Konektor Kabel

Multimeter CAT III 1000V Crocodile Konektor Kabel

Klip kasebut dumadi saka telung bagean: spring, klip (tembaga H62) lan rod (tembaga H62). Sawise proses sing apik, digabungake dadi siji kanthi teknologi. Iki dilindhungi dening plating nikel ing permukaane, klip gagang terisolasi (klip buaya), ngenalaken proses pencet manca, lan digawe kanthi proses cetakan injeksi. (Fitur: resistance kontak kurang, linuwih apik, gampang kanggo operate, etc.)

Detail Produk

Multimeter CAT III 1000V Crocodile Konektor Kabel


Jeneng produk Kabel Clip Alligator Kab
Merk YDR
Layanan OEM ODM
Wire Gauge Kab 1 mm²
Tegangan / Saiki 1000V 10A
 




 Klip buaya dikembangake dening perusahaan kita miturut kabutuhan nyata personel uji lapangan sistem tenaga. Iki minangka aksesoris kanggo proteksi relay listrik lan garis tes listrik. Iki digunakake kanthi wiyar ing lapangan proteksi relay, laboratorium lan papan tes lan debugging liyane, nanging uga cocog kanggo instrumen, produsen instrumen minangka jalur sambungan tes instrumen sing ndhukung, nambah dhuwur. linuwih produk.KLIP iki (klip baya) nduweni kaluwihan sambungan sing trep (JUST plug lan narik sambungan), resistensi kontak cilik, kabel alus, kinerja insulasi sing apik lan liya-liyane. Nggunakake klip (klip buaya), bakal nambah banget. efisiensi tes lapangan debugging, tes lapangan sing trep.


Panas Tags: Kabel Konektor Buaya Multimeter CAT III 1000V, China, Pemasok, Pabrik, Made in China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk