Custom JST SM2.54 3Pin 6Pin Pria Konektor Wanita UL1007 24AWG 100mm Harness Kabel Kawat

Custom JST SM2.54 3Pin 6Pin Pria Konektor Wanita UL1007 24AWG 100mm Harness Kabel Kawat

Kita nyuplai Custom JST SM2.54 3Pin 6Pin Pria Kanggo Konektor Wanita UL1007 24AWG 100mm Kabel Kawat Harness berkualitas tinggi kanthi Garansi ROHS / ISO / UL 1 taun. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Detail Produk

Custom JST SM2.54 3Pin 6Pin Pria Konektor Wanita UL1007 24AWG 100mm Harness Kabel Kawat


1.Custom JST SM2.54 3Pin 6Pin Pria Konektor Wanita UL1007 24AWG 100mm Harness Kabel Kawat Parameter

Jeneng Produk
JST SM Pria 3 pin Pria 6pin Wanita 6 pin
Layanan
OEM lan ODM
Tabung
∅ 3.0 * 20mm Tabung panas sing dikurangi panas Ireng
Terminal
Tembaga kaleng SM2.5-T Pria
Omah
SM2.5-6P Wanita ireng
Omah
SM2.5-3P Ireng lanang
Terminal
Tembaga kaleng SM2.5-T Wanita
Omah
SM2.5-6P Ireng lanang
Kabel
UL1007 24AWG ireng * 2, ijo * 3, abang, putih
Kabel
UL1007 24AWG abang, kuning, biru. putih
Kabel Length
200mm


2. Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL


3. Ngirim

 Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

 Liwat Udara utawa Laut kanggo barang-barang batch; Bandara sing nampa

 Pelanggan nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

 Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang batch.


4. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

 

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Battery Connector,Terminal Kabel Harness,USB Data Cable,Automotive Kabel Harness and New Energy Kabel Harness.

 

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.

 

6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.

 

7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biayasaka barang.





Panas Tags: Custom JST SM2.54 3Pin 6Pin Pria Konektor Wanita UL1007 24AWG 100mm Harness Kabel Kawat, Cina, Pemasok, Pabrik, Pabrik China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk