Housing Row pindho Kanggo HE 281839-5 TE Konektor

Housing Row pindho Kanggo HE 281839-5 TE Konektor

We nyuplai 281839-5 TE Konektor kualitas dhuwur karo ROHS/ISO/UL 1 taun Warranty. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk

  Double Row Housing For HE 281839-5 TE Connector




Panas Tags: 281839-5 TE Konektor

Kirim Enquiry

Related Produk