PH 2.54mm Chip Needle Base Vertical LCP 90 Degree Pin Wire Harness Connector

PH 2.54mm Chip Needle Base Vertical LCP 90 Degree Pin Wire Harness Connector

Kita nyedhiyakake PH 2.54mm Chip Needle Base Vertikal LCP 90 Derajat Pin Wire Harness Connector berkualitas tinggi kanthi ROHS / ISO / UL 1 taun Garansi. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Detail Produk

Dasar Jarum Chip PH 2.54mm Vertical LCP 90 Degree Pin Wire Harness Connector


1.Dasar Jarum Chip PH 2.54mm Vertikal LCP 90 Derajat Pin Wire Harness Parameter

Jeneng Produk
Dasar Jarum Chip PH 2.54mm
Merek
YDR
Layanan
OEM lan ODM
Materi
LCP, Tembaga Tin
Jinis Model
PH 2.54
Lamaran
Aksesoris Kabel Kawat
Werna
minangka gambar gambar
Wangun
kripik
Sertifikat
ROHS UL ISO9001
Conto kasedhiya


2. Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL


3. Ngirim

 Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

 Liwat Udara utawa Laut kanggo barang-barang batch; Bandara sing nampa

 Pelanggan nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

 Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang batch.


4. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

 

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Konektor Baterai, Kabel Kawat Terminal, Kabel Data USB, Harness Kawat Otomotif lan Harness Kawat Energi Anyar.

 

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.

 

6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.

 

7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biayasaka barang.





Panas Tags: PH 2.54mm Chip Needle Base Vertikal LCP 90 Derajat Pin Wire Harness Connector, China, Pemasok, Pabrik, Buatan China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk