JST SM PHD PH SUR IDC SH DF9 DF14 AMP HRS JAE Konektor Molex

JST SM PHD PH SUR IDC SH DF9 DF14 AMP HRS JAE Konektor Molex

Kita nyedhiyakake kabel menyang konektor papan kanthi kualitas dhuwur kanthi Garansi ROHS / ISO / UL 1 taun. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk

1. JST SM PHD PH SUR IDC SH DF9 DF14 AMP HRS JAE Molex 5557 5559 1mm 2mm 3mm 7.50mm pitch 2 - 40 pin Jenis kabel ke konektor board



Spesifikasi Electrical:

Tegangan Rated:
Rated Saiki:
Resistansi kontak:
Ketahanan isolasi:
Tegangan tahan:
Kisaran suhu kanggo panggunaan
Ketebalan papan PC
Bahan:
Omah: PA66 (PA66) UL94V-2
Kontak: Kuningan utawa Phosphor Bronze
Plating: Tin 50u "liwat 100u" nikel
Range kawat
Werna: Putih



2. Bersertifikat ROHS/ISO/UL




3. Pangiriman

â

â

â

â



4. FAQ

1. Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, diwiwiti saka 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Lor (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye carane bisa njamin kualitas?

Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;

Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.

 

3. Apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Konektor Baterei, Kawat Terminal, Kabel Data USB, Kawat Otomotif lan Kawat Energi Anyar.

 

4. Apa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan tes lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur. We are (ISO: 9001) certified lan setya kanggo nyedhiyani produk dipercaya lan layanan kualitas kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata uang Pembayaran Ditampa: USD,CNY.

Jinis Pembayaran Ditampa: T/T, Tunai.

Basa sing digunakake: Inggris, Cina.

 

6. Carane aku bisa njaluk sampel?

Priksa karo sales kita.

 

7.Carane ngembangake basis produk anyar babagan ide?

Ngomong apa sing dikarepake, banjur kita bakal ngrancang kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya



Panas Tags: JST SM PHD PH SUR IDC SH DF9 DF14 AMP HRS JAE Konektor Molex, China, Pemasok, Pabrik, Made in China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk