Molex 43025 Micro-Fit 3.0mm Wire Harness

Molex 43025 Micro-Fit 3.0mm Wire Harness

Kita nyuplai kawat Molex 43025 Micro-Fit 3.0mm berkualitas tinggi kanthi Garansi ROHS / ISO / UL 1 taun. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Detail Produk

1.Molex 43025 Micro-Fit 3.0mm pitch lanang nganti pasokan listrik lanang Kabel Auto Wire Harness

Jinis Konektor Molex, JST, JAE, TYCO, AMP, KET, Delphi, HIRose lsp asli utawa padha karo
Jajanan Omah 1.0, 2.0, 2.54, 3.0, 3.96, 6.35mm utawa ing panjaluk pelanggan
Jinis terminal Crimped, Solder
Lamaran Otomotif / Kabel elektronik
Preparasi kabel Triming, Stripping, Lapisan timah, Shielding, Twisting
Layanan teknik: Layanan OEM lan ODM, gambar 2D
Materi Jaket Kabel PUR, TPE, PTFE, PVC, HD-PE, Karet, Silikon lsp.
Kontrol Kualitas: 100% diperiksa sadurunge dikirim
Wektu Pangiriman 10- 20 dina, adhedhasar rincian proyek
Panjang & warna kabel Gumantung saka panjaluk sampeyan
Conto Bakal ngirim sampel sadurunge produksi massal


2. Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL




3. Ngirim

â– Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

â– Kanthi Udhara utawa Laut kanggo barang batch; Bandara sing nampa

â– Pelanggan nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

â– Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang angkatan.



4. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

 

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Konektor Baterai, Kabel Kawat Terminal, Kabel Data USB, Harness Kawat Otomotif lan Harness Kawat Energi Anyar.

 

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.

 

6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.

 

7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.


Panas Tags: Molex 43025

Kirim Enquiry

Related Produk