Multimeter CAT III 1000V Crocodile Konektor CableCAT III 1000V 10A Crocodile Clamp Kabel Alligator Clip Wire Harness untuk Universal Meter

Multimeter CAT III 1000V Crocodile Konektor CableCAT III 1000V 10A Crocodile Clamp Kabel Alligator Clip Wire Harness untuk Universal Meter

Klip alligator umume mung digunakake kanggo acara pangukuran voltase, miturut syarat pangukuran sing ora dhuwur uga digunakake kanggo ngukur saiki, nalika arus diukur nganggo klip buaya, kanggo menehi perhatian khusus kanggo ukuran arus pangukuran, amarga cangkeme clamp baya wis indented, lan ora bisa dites karo bolong, saiki iki bakal kena pengaruh, supaya tutuk klip buaya amarga obyek beda, ukuran saiki clamp buaya padha ora padha.

Detail Produk

Multimeter CAT III 1000V Crocodile Konektor Kabel


Jeneng produk Kabel Clip Alligator Kab
Merk YDR
Layanan OEM ODM
Wire Gauge Kab 1 mm²
Tegangan / Saiki 1000V 10A-15A
 




 

Khas: Klip buaya mbukak 10mm ing silinder (contone, sekrup) duwe kapasitas arus luwih 3 kaping kurang saka siji ing kluster kabel uji.Kira-kira 10A ing silinder clamping lan 40A ing kluster baris clamping, supaya baya ndhuwur clamping kapasitas liwat-saiki disetel miturut nominal 10A (kontak lengkap antarane port meshing lan produk dites).

 

Wigati: Test ngawat-ngawati kapasitas overcurrent wis hubungan gedhe karo kondisi meshing antarane obyek clamped, * punika data negara becik.

 




Panas Tags: Multimeter CAT III 1000V Crocodile Konektor CableCAT III 1000V 10A Crocodile Clamp Cable Alligator Clip Wire Harness Kanggo Universal Meter, China, Pemasok, Pabrik, Made in China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk