YHV800-2P-90-50M-B HVP800-2PHI XE Kendaraan Listrik Wire Harness

YHV800-2P-90-50M-B HVP800-2PHI XE Kendaraan Listrik Wire Harness

Kita nyedhiyakake Kendaraan Listrik Wire Harness kualitas dhuwur kanthi Garansi ROHS / ISO / UL 1 taun. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk

Jeneng produk
: Produsen OEM Wire Assembly Custom Auto Wire Harness
Materi
Silicone Wire Tembaga Konduktor
Konektor
TE HVP-800
Wire Gauge Kab
35mm² 50mm² 70mm²
Warna Wire
Abang, Ireng, Putih, Oranye
Wire Lengthï¼

900mm, bisa disesuaikan







Panas Tags: HVP-800, Kendaraan Listrik Wire Harness, kabel baterei daya, YHV800-2P-90-50M-B, HVP800-2PHI XE, Kendaraan Listrik Wire Harness

Kirim Enquiry

Related Produk