APH 10142348-004LF Konektor Wire Harness Kabel Majelis

APH 10142348-004LF Konektor Wire Harness Kabel Majelis

APH minangka perancang utama, produser lan pemasok konektor elektronik ing saindenging jagad, lan produke digunakake ing macem-macem lapangan kayata otomotif, komunikasi, elektronik konsumen, pangolahan data, lan mesin industri. Konektor FCI populer ing pirang-pirang negara ing Eropa, Amerika lan Asia amarga desain profesional, proses manufaktur presisi lan semangat inovatif.

Detail Produk

APH.10142348-004LF Konektor Wire Harness Kabel Majelis

 

Jeneng produk Kabel seri APH
Merk YDR
Layanan OEM ODM
Wire Gauge Kab UL1007 22AWG/0.35sq
Dawane kawat 100 mm
Terminal APH.10141272-111LF

 

Produsen: FCI / Amphenol
Kategori Produk: Header
RoHS: Rincian
Produk: Header
Tipe: Wadah
Jumlah Jabatan: 4 Posisi
Jembar: 1,27 mm
Jumlah Baris: 2 Baris
Gaya Pemasangan: Kabel Mount/Gratis Gantung
Gaya Terminasi: Crimp
Sudut Pemasangan: Lurus
Jenis Kelamin Kontak: Socket (Wanita)
Seri: Minitek MicroSpace 1.27mm
Jeneng dagang: Minitek MicroSpace
Suhu Operasional Minimal: - 40 C
Suhu Operasi Maksimum: 130 C
Packaging: Bulk
Merk: Amphenol FCI
Rating Saiki: 4 A
Werna omah: ireng
Gender Perumahan: Wadhah
Bahan Perumahan: Termoplastik (TP)
Resistansi Isolasi: 100 MOhms
Tipe Produk: Header
Jumlah Paket Pabrik: 500
Subkategori: Header
Rating Tegangan: 48 V



Panas Tags: APH 10142348-004LF Konektor Wire Harness Kabel Majelis 100mm Length Kanggo Mobil, China, Pemasok, Pabrik, Made in China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk