JST SM 3 Pin Male Female LED Wire Harness

JST SM 3 Pin Male Female LED Wire Harness

JST SM 3 Pin Male Female LED Wire Harness: We supply JST SM wire high quality with ROHS/ISO/UL 1 years Warranty. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk

JST SM 3 Pin Male Female LED Wire Harness

1. JST SM 3 Pin Pria Wanita LED Konektor Plug Jumper Kawat Kabel Perakitan 15 Cm 22AWG untuk RGB LED Strip Lampu


Jeneng produk
SM 3 Pin Male utawa Female Konektor Jumper Wire Cable kanggo RGB LED Strip Light
dawa
15cm utawa adat
Konektor
SM 3 Pin lanang utawa wadon
Pitch
2,54 mm
Bahan
PVC, Tembaga Tinned
warna
RED/Ijo/Putih
Aplikasi
Kanggo driver lampu LED utawa sambungan strip dipimpin
Layanan
OEM lan ODM Nampa


2. Bersertifikat ROHS/ISO/UL




3. Pangiriman

â

â

â

â



4. FAQ

1. Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, diwiwiti saka 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Lor (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye carane bisa njamin kualitas?

Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;

Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.

 

3. Apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Konektor Baterei, Kawat Terminal, Kabel Data USB, Kawat Otomotif lan Kawat Energi Anyar.

 

4. Apa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan tes lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur. We are (ISO: 9001) certified lan setya kanggo nyedhiyani produk dipercaya lan layanan kualitas kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata uang Pembayaran Ditampa: USD,CNY.

Jinis Pembayaran Ditampa: T/T, Tunai.

Basa sing digunakake: Inggris, Cina.

 

6. Carane aku bisa njaluk sampel?

Priksa karo sales kita.

 

7.Carane ngembangake basis produk anyar babagan ide?

Ngomong apa sing dikarepake, banjur kita bakal ngrancang kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya


Panas Tags: JST SM 3 Pin Male Female LED Wire Harness, China, Pemasok, Pabrik, Made in China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk