Kabel Silikon JST PH 2.0 2Pin

Kabel Silikon JST PH 2.0 2Pin

Kabel Silikon JST PH 2.0 2Pin: Kami menyediakan kabel JST PH 2.0 berkualitas tinggi dengan Garansi ROHS/ISO/UL 1 tahun. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk

Kabel Silikon JST PH 2.0 2Pin

1. Micro JST PH 2.0 2Pin Konektor Plug Pria Wanita Silikon Kabel Wire Harness 100mm 24AWG


Panggonan Asal: Guangdong, China

Nomer Model: EW017
Aplikasi: Elektronik, Kanggo peralatan, komputer, pengontrol, keamanan weker dll
Nama Produk: Micro JST PH 2.0 2Pin Konektor Plug Male Female Silicone Cable
Dawane: 100mm / 150mm
Wire Gauge: 24 Awg utawa adat
Bahan: PVC/Silikon
Werna: kabel abang lan ireng
Jenis Kelamin: Lanang
Konektor: JST PH 2 pin konektor
Jarak: 2.0mm utawa adat

Kata Kunci: kabel jst ph 2.0


2. Bersertifikat ROHS/ISO/UL



3. Pangiriman

â

â

â

â




4. FAQ

1. Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, diwiwiti saka 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Lor (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye carane bisa njamin kualitas?

Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;

Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.

 

3. Apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Konektor Baterei, Kawat Terminal, Kabel Data USB, Kawat Otomotif lan Kawat Energi Anyar.

 

4. Apa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan tes lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur. We are (ISO: 9001) certified lan setya kanggo nyedhiyani produk dipercaya lan layanan kualitas kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata uang Pembayaran Ditampa: USD,CNY.

Jinis Pembayaran Ditampa: T/T, Tunai.

Basa sing digunakake: Inggris, Cina.

 

6. Carane aku bisa njaluk sampel?

Priksa karo sales kita.

 

7.Carane ngembangake basis produk anyar babagan ide?

Ngomong apa sing dikarepake, banjur kita bakal ngrancang kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya



Panas Tags: Kabel Silikon JST PH 2.0 2Pin, China, Pemasok, Pabrik, Made in China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk