XHB 2.5mm Pitch JST Wire Harness

XHB 2.5mm Pitch JST Wire Harness

Kita nyedhiyakake Otomotif 2 3 Pin XHB 2.5mm Wiring Harness kualitas dhuwur kanthi Garansi ROHS / ISO / UL 1 taun. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk

1. Otomotif 2 3 Pin XHB 2.5mm Pitch Konektor Kabel Kustom karo Konektor JST Wire Harness


Jeneng produk
2 Pin XHB 2.5mm Pitch Konektor Kabel Kustom Kanthi Konektor JST
Pin
2 pin
Bahan Terminal Kab
Perunggu fosfor
Kawat Range
AWG 28 ~ AWG 24
Kawat
kabel hook up AWM
Suhu
-25â~ 85â
Layanan khusus
Ditrima
Paket
Kantong plastik, karton
Lead Time
3 ~ 25 dina (miturut jumlah batch)
pambayaran
T/T,
Kintunan
TNT/UPS/DHL/Fedex, via udara, negosiasi



2. Bersertifikat ROHS/ISO/UL




3. Pangiriman

â

â

â

â



4. FAQ

1. Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, diwiwiti saka 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Lor (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye carane bisa njamin kualitas?

Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;

Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.

 

3. Apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Konektor Baterei, Kawat Terminal, Kabel Data USB, Kawat Otomotif lan Kawat Energi Anyar.

 

4. Apa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan tes lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur. We are (ISO: 9001) certified lan setya kanggo nyedhiyani produk dipercaya lan layanan kualitas kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata uang Pembayaran Ditampa: USD,CNY.

Jinis Pembayaran Ditampa: T/T, Tunai.

Basa sing digunakake: Inggris, Cina.

 

6. Carane aku bisa njaluk sampel?

Priksa karo sales kita.

 

7.Carane ngembangake basis produk anyar babagan ide?

Ngomong apa sing dikarepake, banjur kita bakal ngrancang kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya


Panas Tags: XHB 2.5mm Pitch JST Wire Harness, China, Pemasok, Pabrik, Made in China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk