Kabel Plug JST-XH 2-6S

Kabel Plug JST-XH 2-6S

Kabel Plug JST-XH 2-6S: Kita nyuplai Led Lamp Wire Harness kualitas dhuwur kanthi Garansi ROHS / ISO / UL 1 taun. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk

Kabel Plug JST-XH 2-6S

1. Kustom Kecil Baterai Harness Wire Balance Charger Kabel untuk 2S 3S 4S 5S 6S Lipo RC Produk dengan JST-XH 2-6S Plug


Jeneng produk:
JST 2.0mm 2pin Konektor Baterai Keseimbangan Pengisian Kabel Kabel Timbal
jinis kelamin:
lanang
dawa:
100mm / 150mm utawa selaras
Bahan:
PVC, Silikon, tembaga kaleng
Wire Gauge:
20AWG/22AWG/24AWG/26AWG
warna:
abang
Pitch:
2.0 / 2.5mm utawa selaras
Layanan:
OEM lan OEM nampa
Aplikasi:
Digunakake kanggo helikopter RC mini, pesawat 3D njero ruangan, Strip Lampu LED, baterei Li-Po, Papan Esc Bec lan sambungan baterei NiMh lan liya-liyane.


2. Bersertifikat ROHS/ISO/UL




3. Pangiriman

â

â

â

â



4. FAQ

1. Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, diwiwiti saka 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Lor (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye carane bisa njamin kualitas?

Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;

Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim.

 

3. Apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Konektor Baterei, Kawat Terminal, Kabel Data USB, Kawat Otomotif lan Kawat Energi Anyar.

 

4. Apa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan tes lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur. We are (ISO: 9001) certified lan setya kanggo nyedhiyani produk dipercaya lan layanan kualitas kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata uang Pembayaran Ditampa: USD,CNY.

Jinis Pembayaran Ditampa: T/T, Tunai.

Basa sing digunakake: Inggris, Cina.

 

6. Carane aku bisa njaluk sampel?

Priksa karo sales kita.

 

7.Carane ngembangake basis produk anyar babagan ide?

Ngomong apa sing dikarepake, banjur kita bakal ngrancang kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya


Panas Tags: Kabel Plug JST-XH 2-6S, China, Pemasok, Pabrik, Made in China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk