EC5-F Plug Daya Silikon Daya Silness Kawat 8AWG Wire Kanthi Kabel Terminal Sirkuit Selubung

EC5-F Plug Daya Silikon Daya Silness Kawat 8AWG Wire Kanthi Kabel Terminal Sirkuit Selubung

Kita nyuplai Baterai Daya Silikon Plug EC5-F 8AWG Wire Harness Kanthi Kabel Terminal Sirkuit Selubung berkualitas tinggi kanthi Garansi ROHS / ISO / UL 1 taun. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Detail Produk

1.EC5-F Plug Daya Silikon Daya Silness Kawat 8AWG Kawat Kanthi Parameter Kabel Terminal Sirkuit Selubung

Plug EC5-F
Terminal Terminal Sirkuit
Kabel 8AWG nganggo sarung
Materi Silikon
Lamaran Batere Daya
Dawane Minangka panjaluk sampeyan

2. Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL

3. Ngirim

Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

â– Liwat Udara utawa Laut kanggo barang batch; Bandara sing nampa

â– Pelanggan sing nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

â– Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang batch.



4. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

 

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Battery Connector,Terminal Wire Harness,USB Data Kabel,Automotive Wire Harness and New Energy Wire Harness.

 

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.

 

6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.

 

7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.




Panas Tags: sabuk kawat batere

Kirim Enquiry

Related Produk