XT60 Wire Harness

XT60 Wire Harness

XT60 Wire Harness: Kita nyedhiyakake XT30 / XT60 / XT90 UL3135 # 18 nganti # 22AWG kabel kabel silikon super alus kanthi kualitas tinggi kanthi ROHS / ISO / UL 1 taun Garansi. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep bakal dadi mitra jangka panjang ing China. Input daya batereXT30 / XT60 / XT90 lan kabel output. Kabel batere utawa kabel listrik kanggo batere.

Detail Produk

XT60 Wire Harness


1.XT60 Wire Harness Pambuka

Sabuk kawat Baterai XT30 / XT60 / XT90 iki minangka kualitas penemuan paling anyar kanthi ROHS / ISO / UL lan nawakake Garansi 1 taun. Iki digawe karo Karet, Silika, PE, PVC + Tembaga. Kita nyengkuyung awake dhewe kanggo nggawe sabuk lan konektor kawat pirang-pirang taun, sing nyakup umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.


2.XT60 Wire Harness Parameter (Spesifikasi)

Bahan insulator

PA

Dirating saiki

30A / 60A / 90A

Tegangan sing dirating

DC 500V

Suhu Makarya

-20â „ƒto + 120â„ ƒ


3.XT60 Wire HarnessFitur lan Aplikasi

 Cangkang konektor nilon bisa tahan saiki.

XT90S saiki cepet: 90A

XT60 saiki cepet: 60A

XT30U saiki cepet: 30A

 The flame retardant grade is UL94V0. Working temperature can be from -20â „ƒto + 120â„ ƒ.

 Kawat kawat listrik terisolasi karet silikon suhu tinggi, suhu kerja bisa saka -60â "+to + 200â" ƒ, voltase rating 600V.

 Konektor XT90 / XT60 / XT30 + kabel konektor silikon UL3135 bisa digunakake minangka kabel sambungan batere kanggo UAV, mobil RC, kapal RC, pesawat RC, kendaraan Udara, mobil Balancing, mobil Swing, barrow Wheal lsp.

 

4.XT60 Wire HarnessRincian

Konektor XT30 / XT60 / XT90 kanthi inti tembaga berkualitas tinggi (Gilt tembaga, tahan suhu tinggi), terminal kontak luwih gampang dielas.

Konduktor kawat silikon UL3135 dilebokake tembaga kaleng, isolasi kawat UL3135 yaiku Karet Silikon, memenuhi standar UL758 lan UL1581.


5.XT60 Wire HarnessKualifikasi

Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL.


6.XT60 Wire HarnessNgirim, Kirim Lan Ngawula

 Pengiriman: liwat segara utawa liwat udara.

Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

Liwat Udara utawa Laut kanggo barang-barang batch; Bandara sing nampa

Pelanggan nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

 100% pengiriman tepat waktu

2.1 Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang batch.

 Kanthi layanan online 24 jam kanggo pitakon.


7. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

 

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Konektor Baterai, Kabel Kawat Terminal, Kabel Data USB, Harness Kawat Otomotif lan Harness Kawat Energi Anyar.

 

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.

 

6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.

 

7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biayasaka barang.





Panas Tags: XT60 Wire Harness, China, Pemasok, Pabrik, Pabrik China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk