Kabel Silikon Kabel XT60 Plug Harness With Holder Holder Kanggo RC Lipo Battery Bisa Disesuaikan

Kabel Silikon Kabel XT60 Plug Harness With Holder Holder Kanggo RC Lipo Battery Bisa Disesuaikan

Kita nyedhiyakake Kabel Silikon Kabel XT60 Plug Kanthi Kabel Fuse Kanggo Baterai RC Lipo sing bisa dikustomisasi kanthi garansi ROHS / ISO / UL 1 taun. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Detail Produk

1.XT60 Plug Kabel Silikon Kabel Silikon Kanthi Holder Fuse Kanggo Parameter Customizable RC Lipo

Merek
YDR
Layanan
OEM ODM
Pengukur kabel
UL3135 10AWG
Dawa Kawat
Minangka panjaluk sampeyan
Konektor
XT 60
Karakteristik nganggo wadhah sekring
Bahan kabel
Silikon
Sertifikasi
ROHS / ISO9001 / UL
Wektu timbal
3-15 dina


2. Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL





3. Ngirim

â– Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

â– Kanthi Udhara utawa Laut kanggo barang batch; Bandara sing nampa

â– Pelanggan sing nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

â– Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang angkatan.




4. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

 

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Battery Konektor,Terminal Wire Harness,USB Data Cable,Automotive Wire Harness and New Energy Wire Harness.

 

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.

 

6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.

 

7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.


Panas Tags: Kabel Baterai XT60

Kirim Enquiry

Related Produk