XT30 XT60 XT90 Baterai Wanita Laki-laki Silikon Kabel Silikon Untuk RC Lipo Baterai ESC Motor Drone Electric Scooter Adaptor Daya

XT30 XT60 XT90 Baterai Wanita Laki-laki Silikon Kabel Silikon Untuk RC Lipo Baterai ESC Motor Drone Electric Scooter Adaptor Daya

Kami nyedhiyakake XT30 XT60 XT90 Baterai Wanita Plug Silikon Kawat Untuk RC Lipo Baterai ESC Motor Drone Electric Scooter Adaptor Daya berkualitas tinggi kanthi ROHS / ISO / UL 1 taun Garansi. kita pengabdian kanggo sabuk kabel lan manufaktur konektor luwih saka 10 taun, kalebu umume pasar Asia, Eropa lan Amerika. Kita ngarepake.

Detail Produk

XT30 XT60 XT90 Baterai Wanita Laki-laki Silikon Kabel Silikon Untuk RC Lipo Baterai ESC Motor Drone Electric Scooter Adaptor Daya


1.XT30 XT60 XT90 Baterai Wanita Laki-laki Silikon Kabel Silikon Untuk RC Lipo Baterai ESC Motor Drone Electric Scooter Adaptor Daya Parameter

Jeneng Produk
Kabel Plug XT60
Merek
YDR
Layanan
OEM lan ODM
Tabung
Panas tubing shrink ∅ 6.0 * 20mm¼ŒRed
Tabung
Panas tubing shrink ∅ 6.0 * 20mm¼ŒBlack
Konektor
XT60
Kabel
UL3135 14AWG Abang; Ireng
Dawane
200mm utawa minangka panjaluk sampeyan
Pungkasan
Tinned


2. Kualifikasi kanthi sertifikasi ROHS / ISO / UL


3. Ngirim

 Fedex / DHL / TNT / UPS / EMS / Aramex / SF kanggo conto, Door to Door;

 Liwat Udara utawa Laut kanggo barang-barang batch; Bandara sing nampa

 Pelanggan nemtokake barang kanggo forwarder utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake!

 Wektu kiriman: 3-7 dina kanggo conto, 10-30 dina kanggo barang batch.


4. FAQ

1.Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Guangdong, China, wiwit taun 2010, adol menyang Pasar Domestik (50%), Amerika Utara (10%), Asia Tenggara (15%), Asia Wétan (15%), Eropa Kulon (10%). Ana total babagan 51-100 wong ing perusahaan kita.

 

2. Kepiye kita bisa njamin kualitas?

Tansah conto sadurunge produksi sadurunge produksi massal;

Selalu Final inspeksi sadurunge dikirim.

 

3. Apa sing bisa sampeyan tuku saka kita?

Battery Konektor,Terminal Kabel Harness,USB Data Cable,Automotive Kabel Harness and New Energy Kabel Harness.

 

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita dudu saka pemasok liyane?

Kita duwe peralatan produksi otomatis, teknologi produksi diwasa, peralatan uji coba lengkap, lan modernisasi manajemen

struktur Kita (ISO: 9001) bersertifikat lan setya nyedhiyakake produk lan layanan kualitas sing bisa dipercaya kanggo kabeh pelanggan.

 

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?

Syarat Pengiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF.

Mata Uang Pembayaran sing Ditampa: USD, CNY.

Tipe Pembayaran sing Ditampa: T / T, Awis.

Pidato Bahasa: Inggris, Cina.

 

6. Kepiye cara njupuk conto?

Cukup priksa karo adol.

 

7. Kepiye cara nggawe basis produk anyar babagan ide?

Kandhani apa sing sampeyan karepake, banjur kita bakal desain kanthi gratis.

 

8. Apa sampel sampeyan gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biayasaka barang.





Panas Tags: XT30 XT60 XT90 Baterai Wanita Plug Kawat Silikon Untuk RC Lipo Baterai ESC Motor Drone Electric Scooter Adaptor Daya, Cina, Pemasok, Pabrik, Buatan China, Produsen, Murah

Kirim Enquiry

Related Produk