GPS40AFP Smart Cat Konektor G3011G5 Wire Harness

GPS40AFP Smart Cat Konektor G3011G5 Wire Harness

Kita nyedhiyakake G3011G5 Wire Harness Cable kualitas dhuwur kanthi Garansi ROHS / ISO / UL 1 taun. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk



Jeneng produk Kabel Konektor Kucing Smart GPS40AFP
Layanan OEM lan ODM
Merk YDR
KonektorNomer Part G3011G5
Rating saiki 40A
Ukuran Wire AWG
Ratings voltase 600V

Isolasi Kawat Maksimum

Dhiameter

4,5 mm (0,177 inci)
Insulation Withstanding Test Voltage (Volt AC/DC) 2200
Gaya Retensi Kontak (lbf) 25
Kisaran Suhu Operasi °C -20° nganti 105°, -4° nganti 221°
Rating Flammability saka Material Housing UL94 V-0
Resistansi Kontak AVG (mikro-ohms) 530


Panas Tags: GPS40AFP Smart Cat Plug

Kirim Enquiry

Related Produk