Kabel IDV-Tool-Flying EP-12-0146 40P Dupont 2.54 T1M44-M-2830-01-G Wire Harness

Kabel IDV-Tool-Flying EP-12-0146 40P Dupont 2.54 T1M44-M-2830-01-G Wire Harness

Kita nyedhiyakake Kabel IDV-Tool-Flying kanthi kualitas dhuwur kanthi Garansi ROHS/ISO/UL 1 taun. kita pengabdian kanggo kabel sabuk lan konektor Manufaktur liwat 10 taun, panutup paling Asia, Eropah lan pasar Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Detail Produk



Jeneng produk Kabel IDV-Tool-Flying
Layanan OEM lan ODM
Merk YDR
Heat-shrink tube L=14 mm
Heat-shrink tube Ø 15 * 30 mm
Mark Tube Ø4.0 * 15 mm
Heat-shrink tube Ø 3,5 * 50 mm

Mark Tube

Ø 3,0 * 15 mm
Heat-shrink tube Ø 2,0 * 50 mm
Dupont Female Crimping 2.54-T
Perumahan Dupont Kab 2.54-1P
Perumahan Samtec Kab TSDF-20-D-S
Terminal T1M44-M-2830-01-G
Kawat
UL1571
Bagian NO.
EP-12-0146
Kupas
2.5 3.5
Jumlah Pin
40
Pin
Plating emas


Panas Tags: EP-12-0146

Kirim Enquiry

Related Produk